آشپزی

انواع غذاهای خوشمزه

آموزش غذای خوشمزه، برای جذابیت بیشتر وعده‌ها

این روزها، همه‌ی ما به دنبال تجربه‌ی هیجان‌انگیزها هستیم، با وجود سبک زندگی پرمشغله‌مان. از فعالیت‌های ماجراجویانه تا آموزش غذای خوشمزه با طعم‌ها و خوشمزه‌های جدید. ممکن است شما هم بارها به دوستان یا حتی خودتان در رستوران یا کافه بگویید: “امروز دلم می‌خواهد یک غذای جدید بچشم.”

یا حتی بعد از یک روز پرکار به خانه برگشته و در اینترنت به دنبال مقالاتی با عنوان “معرفی انواع غذاهای خوشمزه” بگردید تا آن‌ها را مطالعه کنید، و در همان لحظه، آرزو داشته باشید که یک غذای جدید بپزید. اما باید توجه داشت که اغلب می‌خواهیم این تجربه را با کمترین زحمت و به سادگی بیشتر انجام دهیم. اینجاست که یک ماجراجویی جدید در دنیای طعم و مزه‌ها آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید : عادت غذایی سالم

در این مقاله، ما به شما معرفی مختصری از انواع غذاهای خوشمزه را ارائه خواهیم داد، از رژیمی گرفته تا غذاهای فوری، همراه با یک ماده غذایی محبوب، یعنی مرغ.

اما پیش از اینکه به معرفی انواع غذاهای خوشمزه بپردازیم، لازم است بدانیم که چه چیزی یک غذا را واقعاً خوشمزه می‌کند و چرا برخی از غذاها به لقب خوشمزه دست می‌یابند؟

چرا بعضی از غذاها از دید اکثر مردم خوشمزه هستند؟

مزه چیزی است که هر روز آن را تجربه می‌کنیم. در حال صرف صبحانه، ناهار، شام و یا میان وعده. با این حال شاید کمتر کسی به طور علمی به این موضوع فکر کند که چرا طعم چیزی خوب یا بد است؟ یا چرا ممکن است برخی غذاها را دوست داشته باشیم، در حالی که دیگران آن را دوست ندارند؟

دکتر رابین داندو، استادیار گروه مواد غذایی در دانشگاه کرنل، به طور خاص به تحقیق درباره طعم و مزه مشغول است. در پاسخ به سوالی که چگونه افراد تصمیم می‌گیرند که چیزی خوشمزه است یا نه؟ اظهار داشته است: مصرف غذا ورودی‌های هر پنج حس انسان را تحریک می‌کند. طعم و مزه توسط بو، دیدار و شنوایی غذا در حین مصرف تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

علاوه بر این، گیرنده‌های حسی در دهان و زبان، اطلاعاتی را درباره بافت غذایی و احساس تردی یا لذت بخشی آن به مغز ارسال می‌کنند. تمام این سیگنال‌ها در مغز تجمع می‌یابند و تصمیم می‌گیرند که آیا غذایی خوشمزه است یا خیر.

اما این موضوع به گیرنده‌های چشایی ختم نمی‌شود؛ افراد نسبت به مزه‌ها و بوها حساسیت‌های متفاوتی دارند. این تفاوت‌ها به دلیل نوع ذائقه‌ای است که از کودکی با آن بزرگ می‌شوند. برای مثال اگر شما در خانه‌ای بزرگ شدید که بیشتر غذاهای تند در آن مصرف می‌شود، به احتمال زیاد از غذاهای تند لذت می‌برید.

در ایران نیز به دلیل گستردگی طعم‌ها، افراد سلایق متفاوتی در غذا دارند. این به این معناست که افراد غذاهای مختص به منطقه و شهر محل زندگی خود را خوشمزه می‌دانند. با این حال ما لیستی از ۲۰۰ غذای ایرانی برای شما تهیه کردیم که می‌توان گفت تقریبا تمام سلایق را پوشش می‌دهد.

معرفی ۲۰۰ غذای خوشمزه ایرانی:

همانطور که می‌دانید، غذاهای محلی و سنتی ایرانی جزو خوش عطر و طعم‌ترین غذاهای جهان هستند. در ادامه به معرفی ۲۳۰ غذای دلچسب ایرانی خواهیم پرداخت.

انواع آش:

  • آش رشته
  • آش کشک ( و آش کشک خوزستانی)
  • آش ماست
  • آش غوره
  • آش گندم
  • آش بلغور
  • آش قلمکار ( و قلمکار شیرازی)
  • آش گوجه
  • آش آلوچه
  • آش انار
  • آش اسفناج
  • آش ترش شمالی
  • آش بادمجان
  • آش اماج
  • آش دندانی
  • آش کارده شیرازی
  • آش ترخینه یا سیرابی
  • آش دوغ آذربایجانی ( و آش دوغ لری)
  • آش مصفی شهرکردی
  • آش آخورک کازرونی

انواع آبگوشت:

  • آبگوشت رسمی
  • آبگوشت باغی
  • بزقرمه
  • قنبید
  • آبگوشت بزباش
  • آبگوشت غوره
  • کرمانی
  • آبگوشت دیزی
  • آبگوشت ماش و قمری
  • آبگوشت گوشت و نخود اصفهانی

انواع اشکنه:

  • اشکنه با دانه انار خشک یا ترشی انار
  • با ماست
  • اشکنه باقالا عربی
  • قارچ شهرکردی
  • اشکنه با آرد شهرکردی
  • گوجه
  • گردو
  • آلبالو
  • زرشک
  • کاله جوش

انواع کباب:

انواع کباب
  • انواع کباب کوبیده
  • کباب برگ
  • کباب بختیاری
  • کباب وزیری
  • کباب سلطانی
  • کباب ترش
  • کباب چنجه
  • کباب قفقازی
  • کباب شیشلیک
  • جوجه کباب
  • کباب کوبیده مرغ
  • کباب ماهی تابه ای
  • کباب ماهی صبور
  • کباب فیله کبابی ماهی
  • میگو کبابی
  • کباب ماهی قزل آلا
  • کباب ماهی اوزون برون
  • کباب حسینی اصفهانی
  • کباب جگرورز لری
  • کباب دل و قلوه کبابی

انواع کوفته:

  • تبریزی
  • سبزی شیرازی
  • کپه عربی
  • حشیشنه کنگانی
  • بلغور شهرکردی
  • برنجی
  • ماهی
  • هویج
  • کوفته ریزه یا قلقلی
  • کوفته شیرین کرمانشاهی

انواع دلمه:

  • دلمه برگ مو
  • کلم پیچ
  • مرغ
  • بادمجان
  • پیاز
  • سویا
  • سیب زمینی
  • گوجه
  • کدو سبز
  • بادمجان و کشمش
  • حصیری
  • فلفل دلمه شکم پر
  • بادمجان بقچه ای
  • قارچ و مرغ
  • نخود و سبزیجات

برای مطالعه مقاله انواع دلمه‌ها کلیک کنید

انواع کتلت، کوکو و شامی:

  • کتلت گوشت
  • کتلت مرغ
  • کتلت گوشت و جعفری
  • کتلت گوشت و آرد سوخاری
  • کتلت ماهی با جعفری
  • کتلت ماهی سالمون و سیب زمینی
  • کتلت قارچ و اسفناج
  • کتلت عدس
  • کتلت نخود
  • کتلت ذرت و گشنیز
  • شامی پوک
  • شامی سبزی
  • شامی مربا
  • شامی ماهی کیلکا
  • شامی آرد نخودچی
  • شامی مرغ
  • شامی سویا
  • ترشه شامی گیلانی
  • شامی بادمجان
  • شامی بابلی
  • کوکو بادمجان
  • کوکو سبزی
  • کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو سیب زمینی
  • کوکو کدو سبز
  • کوکو گوشت
  • کوکو دو رنگ
  • کوکو سه رنگ
  • کوکو تره فرنگی
  • کوکو لوبیا سبز
  • کوکو نخود فرنگی
  • کوکو زردک
  • کوکو باقالا
  • کوکو مرغ و فلفل دلمه ای
  • کوکو اسفناج
  • کوکو مرغ و نخود فرنگی
  • کوکو عدس
  • کوکو گردو
  • کوکو کدو و ریحان
  • مافین و فلفل دلمه ای
  • کوکو نخود فرنگی و کالباس

انواع خوراک های ایرانی:

  • دال عدس
  • رامیشکا
  • خوراک ماهیچه
  • عدس و بادمجان
  • بادمجان و قارچ
  • شکم پاره
  • جگر
  • دل
  • گوشت
  • لوبیا
  • باقالا
  • سیرابی با کشک لرستانی
  • گی پای اصفهانی
  • پنکیک قارچ
  • کرفس
  • باقالاقاتوق گیلانی
  • سویا
  • لقمه ای
  • همیس خوزستانی
  • برانی کرفس
  • توله با قارا خوزستانی
  • اسفناج و قارا خوزستانی
  • شیله تبریزی
  • نرگسی بادمجان
  • نرگسی لوبیا سبز
  • شیش انداز نرگسی شیرازی
  • میگو و گوجه فرنگی
  • دوپیازه
  • گوشت و فلفل دلمه ای
  • گوشت و خامه
  • دوپیازه گوشت شیرازی

انواع خوراک ماهی:

خوراک ماهی
  • ماهی شکم پر
  • ماهی کیلکا
  • سور با هر نوع ماهی شهر کنگان
  • ماهی سوخاری
  • شکم پر کنگانی
  • ودام ماهی کنگانی
  • صُبور شکم پاره
  • خار و حشو خوزستانی
  • دودی
  • بخارپز

انواع خوراک مرغ:

  • قارچ و مرغ
  • شکم پاره شیرازی
  • مرغ شکم پاره با سبزیجات
  • خوراک مرغ سوخاری
  • سوفله بال مرغ
  • خوراک قطاب مرغ
  • فیله مرغ پفکی
  • خوراک مرغ آب پز
  • مرغ سرخ کرده
  • خوراک مرغ

انواع چلو و پلو:

  • زرشک پلو
  • آلبالو پلو
  • پلو کنگر
  • پلو گوشت ترکی
  • رشته پلو
  • پلو لوبیا چشم بلبلی
  • عدس پلو
  • خرما پلو
  • هویج پلو
  • سبزی پلو
  • شوید پلو
  • کلم پلو و کلم پلوی شیرازی
  • ته چین مرغ
  • شیرین پلو
  • میگو پلو
  • لوبیا پلو
  • ماش پلو نورآبادی
  • باقالی پلو
  • پلو استانبولی
  • پلو همدانی
  • سیب زمینی پلو شیرازی
  • ته چین اسفناج
  • دمپختک شیراز
  • مرصع پلو
  • دمپختک ماهی کازرونی
  • خلال پلو کرمانشاهی
  • قمری پلوی شیرازی
  • هشوش عربی
  • پلو بندری
  • قیسی پلو

انواع خورشت ایرانی:

  • قیمه سیب زمینی
  • قورمه سبزی
  • خورشت بادمجان
  • فسنجان با گوشت یا مرغ
  • خورشت کرفس
  • خورشت آلو
  • سیب ترش شیرازی
  • خورشت کنگر
  • خورشت به
  • خورشت بامیه
  • خورشت اسفناج
  • خورشت ریواس
  • خورشت گیلانی
  • قیمه آذربایجانی
  • خورشت کدو
  • میرزا قاسمی
  • خورشت آجیلی عشایر بختیاری
  • بریان بِهی کُردی
  • جغول بغول شمالی
  • خورشت چاقالا بادام شمالی
  • کدو تنبل با ماش شیرازی
  • خورشت کاری با مرغ
  • مسما بادمجان
  • خورشت قارچ
  • قیمه ریزه با رب انار

در ادامه دستور پخت چند غذای خوشمزه و سریع را برای شما گردآوری کردیم:

معرفی غذای خوشمزه و سریع برای همه

شاید اگر شما یک خانم خانه دار باشید، بعضی اوقات این فکر به ذهن شما بیاید که واقعا از ساعت‌ها در آشپزخانه فقط برای پخت یک وعده غذایی خسته شدید. ما برای شما یک خبر عالی داریم و آن این است که، باید بدانید غذای خوشمزه فقط شامل غذاهایی که پخت زمان بری دارند، نمی شود.

بلکه می توان یک غذای فوری و خوشمزه را نیز تهیه کرد. تصور کنید در کنار خانواده از صرف یک غذای ساده و خوشمزه لذت ببرید، در حالی که تلاش چندانی برای تهیه و پخت آن نکردید. به این ترتیب هم انرژی خود را ذخیره کردید و هم زمان بیشتری دارید تا آن را در کنار خانواده و عزیزان خود صرف کنید. پس بیایید چشم هایمان را بشوییم، و به غذای فوری جور دیگری بنگریم.

برای مطاله مقاله ایده غذا برای مهمانی

در ادامه یک لیست از چند غذای نسبتاً جدید، فوری و خوشمزه برای شما آماده کردیم که می‌توانید با ذخیره آن، هر زمان که هنگام پخت غذا دچار مشکل شدید، سری به آن بزنید و یک غذای خوش طعم را امتحان کنید.

  • کله گنجشکی: ترکیبی از گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی و سیب زمینی
  • خورش دال عدس: ترکیبی از عدس قرمز، سیر، پیاز، سیب زمینی، هویج و رب گوجه
  • کتلت گوشت چرخ کرده: ترکیبی از سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز و ادویه
  • خوراک مرغ و قارچ: ترکیبی از مرغ، قارچ، پیاز و ادویه
  • جغور بغور: ترکیبی از جگر، پیاز، گوجه، فلفل و ادویه
  • دمی گوجه: ترکیبی از برنج، گوجه، پیاز و ادویه
  • ساندویچ تن ماهی: ترکیبی از تن ماهی، کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، نان تست و سس مایونز
  • اشکنه تخم مرغ: ترکیبی از مرزه خشک، تخم مرغ، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، گوجه، پیاز و ادویه
  • سالاد مرغ: ترکیبی از سینه مرغ پخته شده، گردو، شوید، خیارشور، ذرت، نخود فرنگی، سس مایونز و ماست
  • نان سیر: ترکیبی از سیر، نان باگت یا تست، پودر آویشن، نمک و فلفل
  • سیب زمینی شکم پر: ترکیبی از شوید خشک، تخم مرغ، پنیر پیتزا، شیر، آرد سوخاری و روغن
  • پیراشکی گوشت: ترکیبی از گوشت چرخ کرده، قارچ، ادویه، خمیر پیراشکی و پیاز

غذایی سریع ولی سرشاز از پروتئین

وقتی صحبت از غذاهای ساده و خوشمزه و البته فوری، به میان می‌آید، مرغ بهترین ماده‌ غذایی است، که هیچ وقت شما را نا امید نمی کند و همیشه راه حلی بسیار مناسب است. ارزش غذایی بالا و پخت سریع، آن را به یک انتخاب مناسب برای یک شام یا به طور کل یک وعده غذایی سریع تبدیل کرده است. فرقی نمی کند فقط حس و حال درست کردن یک کباب مرغ ساده را داشته باشید و یا دنبال ماجراجویی‌های بیشتری باشید، مرغ گزینه‌های بسیاری را برای شما فراهم می کند. این نکته را هم بدانید که مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین است و همین موضوع آن را به یک وعده غذایی کامل تبدیل کرده است. بنابراین دفعه بعد که وقتتان کم و محدود بود اما همچنان می خواستید یک شام خوشمزه بپزید، به سراغ مرغ بروید.

معرفی غذای خوشمزه با مرغ

در این قسمت از این مقاله در نظر داریم، سه نوع غذای خوشمزه با مرغ را به شما آموزش دهیم که البته سریع هم آماده می شوند.

طرز تهیه خوراک مرغ

خوراک مرغ

برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ، لازم است که لیست خرید خود را آماده کنید و هر آنچه را که در یخچال ندارید سفارش دهید و هر چه سریع تر دست به کار شوید.

مواد لازم
سینه مرغ دو عدد
پیاز یک عدد
سیر سه حبه
سیب زمینی دو عدد
هویج سه عدد
نخود فرنگی نصف پیمانه
قارچ ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
ادویه و زعفران دم کرده به میزان لازم

آستین های خود را بالا بزنید، اگر به بو گرفتن دستهایتان بعد از پوست‌گیری و خورد کردن پیاز حساس هستید، دستکش دست کنید و در قدم اول، پیازها را خردکنید و در ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و پیازها را در روغن زیتون سرخ کنید. سپس سیر را به پیازی که تفت دادید اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید. حالا نوبت هویج‌های خوشرنگ است. هویج‌ها را خرد کنید و به پیاز و سیر در ماهیتابه، اضافه کنید و سپس قارچ را هم داخل ظرف بریزید. زمانی که قارچ آب پس داد و تبخیر شد، سیب‌زمینی‌ها را که به صورت نگینی ریز کنید، همراه با نخودفرنگی به مواد موجود در ماهیتابه اضافه کنید.

فکر می‌کنم شما هم با ما هم نظر باشید که غذای بدون ادویه، تمام زحمات شما را برای تهیه غذا بر باد می‌دهد. پس برای جلوگیری از هدر رفت زحماتتان به سراغ ادویه‌ها بروید و آن را به مواد اضافه کنید. در یک ماهیتابه دیگر، سینه مرغ را همراه با کره و زعفران سرخ کنید و بعد از آن مرغ را به ظرف قبلی اضافه کنید، مقداری رب گوجه فرنگی بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید. در آخرین مرحله، حدود سه لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که خوراک شما آن‌قدر دم بکشد تا بیشتر آبش تبخیر شود.

این غذای خوشمزه که قطعا از صرف آن لذت فراوان خواهید برد، در گروه غذای خوشمزه فست فودی نیز قرار می‌گیرد زیرا آماده سازی و طرز تهیه ان بسیار سریع است.

پاستا آلفردو با مرغ

در این قسمت به معرفی غذای خوشمزه با مرغ، به نام پاستا آلفردو که یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است. این غذا با سسی که از تخم‌مرغ، پنیر پارمزان و خامه تهیه می‌شود، و هم چنین با مرغ سرو می‌شود.

انواع غذاهای خوشمزه

تاریخچه پاستا آلفردو به یک رستوران در رم برمی‌گردد که در دهه ۱۹۲۰ توسط صاحب آن، آلفردو دی للیو تاسیس شد. آلفردو دی للیو این رستوران را به همراه همسرش اداره می‌کرد و در آن غذاهایی مانند فتوچینی آلفردو را سرو می‌کرد. روزی افراد برجسته‌ای از جمله مرلین مونرو و دوگلاس فربانکس به این رستوران سر زدند و پس از خوردن این غذا، آنقدر راضی بودند که صاحب رستوران را اصطلاحاً “ملک و ملکه پاستا” نامیدند.

قبل از معرفی غذای خوشمزه و شرح روش پخت آن، در مورد خواص پاستا آلفردو با مرغ باید گفت که این غذا دارای مقادیر قابل توجهی از پروتئین، کربوهیدرات، چربی، کلسیم، ویتامین‌های B و D و آهن است.

برای تهیه پاستا آلفردو جذاب، باید موارد زیر را تهیه کنید.

مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
پاستا پنه یک بسته
قارچ هشت عدد
سیر دو حبه
آویشن یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان شش قاشق غذاخوری
خامه ۲۰۰ گرم
شیر یک فنجان
کره و نمک به مقدار کافی

حالا برای تهیه غذای خوشمزه و البته سریع و کم زحمت، به نام پاستا آلفردو آماده باشید.

در مرحله اول، برای تهیه پاستا پنه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم. بعد یک قاشق چای‌خوری نمک را برای طعم بهتر پاستا و یک قاشق غذاخوری روغن برای اینکه پاستاها به هم نچسبند به قابلمه اضافه می‌کنیم.

سپس، بعد از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را داخل قابلمه می‌ریزیم و به مدت حدودا ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا درون آب جوش بماند. پس از اینکه پاستا نرم شد، آن را آبکشی کنیم و فعلا کنار بگذاریم. سپس سینه مرغ را به صورت تکه‌های کوچک مثل گوشت خورشتی خرد می کنیم، سپس یک ماهیتابه مناسب روی حرارت کم قرار دهید و کمی روغن به آن اضافه کنید. در این حین، سیرها را درون تابه رنده می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر سیرها خارج شود.

تکه‌های گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و با دقت سرخ می‌کنیم تا رنگ آنها تغییر کند و کاملاً پخته شوند. سپس نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کرده و مواد را به‌طور یکنواخت تفت می‌دهیم.

بعد از پخته شدن گوشت مرغ، آن را از تابه خارج کرده و تابه را تمیز می‌کنیم. سپس کره را به تابه اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا ذوب شود. در این مدت، قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

حرارت را بالا می‌بریم و قارچ‌ها را به سرعت تفت می‌دهیم تا اب ندهند. وقتی که قارچ‌ها به طور کامل سرخ شدند، تکه‌های گوشت مرغ را دوباره به تابه اضافه کرده و باقی مواد را به‌طور یکنواخت ترکیب می‌کنیم.

سپس حرارت را کم می‌کنیم و شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می‌کنیم. پس از اینکه مواد یکدست شد، پنیر را به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

در ادامه پاستا را به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا پاستا به مواد درون ماهیتابه خوبی آغشته شود و به خورد هم روند. پس از اینکه مواد یکدست شدند، پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس مقداری آویشن روی آن می پاشیم.

برای تزیین روی پاستا می توانیم به سلیقه خود از جعفری خرد شده و پنیر پارمزان استفاده کنیم.

طرز تهیه ساندویچ مرغ

علاوه بر غذاهای زیادی که با مرغ تهیه می شوند پیش غذهای زیادی هم هستند که با این ماده غذایی جذاب و خوشمزه درست می‌شوند و ساندویچ مرغ یکی از این پیش غذاها است. ساندویچ برای کسانی که به دنبال یک وعده غذایی خوشمزه با زحمت کم که سریع هم اماده شود هستند، گزینه‌ای بسیار مناسب است. پس در ادامه معرفی غذای خوشمزه در این قسمت و به عنوان آخرین غذا به طرز تهیه ساندویچ مرغ می رسیم. مواد اولیه زیر را برای تهیه یک ساندویچ مرغ خوشمزه خریداری کنید.

مواد لازم
سینه مرغ دو عدد
سیر یک حبه
هویج دو عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف یک فلفل
سس مایونز و ادویه ها به میزان لازم

مرغ را به همراه با یکی از پیازها و هویج در قابلمه‌ای که تا نیمه پر از آب بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و آب آن به میزان یک‌چهارم اولیه کاهش پیدا کند. زمانی که پخت، آن را از ظرف خارج کنید و ریش‌ریش کنید. در ماهیتابه پیاز دوم را همراه با فلفل‌دلمه‌ای تفت بدهید. سپس قارچ را به آن اضافه کنید و هم چنان تفت دهید. الان زمان آن است که همه مواد را با هم مخلوط کنید، آب مرغ را نیز اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه آب اضافی تبخیر شد، می‌توانید آن را با سس مایونز و نان تست یا باگت، نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا